Panouri fotovoltaice

Sisteme cu panouri fotovoltaice in Mexic


 Sisteme cu panouri fotovoltaice in Mexic

„Abonamentul solar” pentru rezidenti, este o idee nouă în Mexic, care este considerata a fi una dintre schimbările cele mai așteptate din Mexic, ca modalitate de a obține energie. Startup Bright a venit cu un mod nou si unic, care va schimba pentru totdeauna modul în care proprietarii de case vor cumpăra energie solară în viitorul apropiat.Aceasta energie va fi obtinuta cu ajutorul instalatiilor cu panouri fotovoltaice.

Potrivit datelor furnizate de GTM Research, Mexic a instalat numai 64 megawati de panouri fotovoltaice din 2014, care a facut la fel cu piața din California acum câțiva ani. Astfel, este de așteptat să crească foarte repede ca dorinta din California de panouri fotovoltaice de câțiva ani în urmă. Se spune că oamenii nu sunt mulțumit de prețul energiei standard de astăzi. Deci, soluții ca aceste abonamente solare sunt la mare căutarea iar numarul de cereri este din ce in ce mai mare.
Bright va începe cu Mexicul, dar obiectivul companiei este de a muta si în alte țări similare, cum ar fi Chile și Brazilia, să pună în aplicare aceste sisteme fotovoltaice revoluționare.

Urgent nevoie de sisteme cu panouri fotovoltaice in Mexic

Pana in anul 2025 cererea Mexicului pentru energie va crește la 22.000 de megawați în conformitate cu GTM Research, astfel încât nevoia de energie fotovoltaica va fi mult mai mare. Greenberg, fondatorul Bright, care anterior a fost director la Chevron, a declarat că modelul de utilitate este identic cu cel din SUA. Datorita faptului ca in SUA acest sistem functioneaza, oamenii au încredere în utilitatea lor.
El a adăugat, de asemenea, că scopul lor este de a oferi o utilitate alternativa în țările în curs de dezvoltare, cum ar fi Mexic, și ei știu că oamenii vor iubi acest serviciu, deoarece acesta este unul de încredere.

Panouri fotovoltaice

Panouri fotovoltaice

Un alt lucru pe care Greenberg a spus despre energie fotovoltaica este:
compania sa va prevedea ca energia lor va fi mai curata, mai ieftina iar serviciul lor de clienti va fi cel mai bun acolo. El a afirmat, de asemenea, că vine cu un serviciu care pune clientul în centrul atentiei. Este unic în Mexic și el știe că toată lumea o să aprecieze acest lucru și a adăugat, de asemenea, că sunt în măsură să creasca rapid, deoarece prețurile sunt mai ieftine, astfel încât piața va fi deschisă la servicii noi și îmbunătățite calitativ pe care oamenii le vor dori.

Bright are de gând să înceapă punerea în aplicare a afacerii în următoarele câteva luni, și este de așteptat sa implementeze sistemul fotovoltaic cu până la 50 de acoperișuri până la 1 aprilie și aproximativ 500 până la sfârșitul anului, a sugerat Greenberger în ultimul interviu dat presei.

Sistemele fotovoltaice vor fi mai atractive pentru persoane fizice

Un analist GTM Research din America Latină,pe nume Adam James, a declarat că, Bright va intra pe piata energiei solare din Mexic si va fi un serviciu extrem de atractiv pentru oameni să investească . Oamenii incet incet vor renunta la folosirea energiei fosile in favoarea energiei solare,care in decursul timpului a inregistrat o crestere insemnata.
Potrivit lui Adam James, peisajul din Mexic se va schimba odata ce tot mai mulți oameni vor începe utilizarea energiei solare, iar piața va crește foarte mult acolo. Mai multe persoane vor decide pentru a obține sisteme fotovoltaice în viitorul apropiat. El a adăugat, de asemenea, că există o mulțime de companii din Mexic care oferă servicii similare, dar nici unua dintre aceste companii nu lucreaza la nivel național, astfel încât Bright are de gând să umple acest gol cu succes, a mai spus el.


Leave A Response

* Denotes Required Field